Opinia Timisoarei

Daciana Sarbu si Sorin Grindeanu il provoaca pe primarul Timisoarei! Ce angajament l-au pus sa-si ia?

TIMISOARA.  Europarlamentarul Daciana Sarbu, aflata intr-o vizita la Spitalul de Copii Louis Turcanu din Timisoara,  i-a lansat o provocare primarului Nicolae Robu. Subiectul delicat este legat de finantarea constructiei noului imobil pentru Spitalul de Copii, la care lucrarile ar trebui sa inceapa intr-o luna.

CITESTE SI: Lucrarile la noul spital de copii din Timisoara vor incepe peste o luna. Licitatia electronica pentru constructie e gata

“Il provoc pe domnul primar Robu sa-si ia angajamentul ca vor incepe lucrarile. Eu si domnul deputat Grindeanu promitem ca o sa facem aceleasi eforturi ca si pana acum si vom reusi sa obtinem aceeasi suma de bani, dar asta cu conditia ca domnul primar sa se asigure ca incep lucrarile” a spus europarlamentarul.

In replica, primarul Nicolae Robu a tinut sa precizeze ca va face tot ce poate ca lucrarile sa inceapa cat mai curand, dar asta doar in limitele legii.

“Este o provocare pe care mi-o asum. Facem tot ce ne sta in putinta, dar sunt proceduri legale pe care nu le putem scurta”,  a spus primarul Timisoarei, explicand ca abia s-a incheiat licitatia electronica si ca va urma perioada alocata contestatiilor, potrivit legii.

Pot sa va invit inca de pe acum la inaugurare. Va astept pe amandoi„, a completat zambind Nicolae Robu

 

 

Exit mobile version