Opinia Timisoarei

Daca tot n-a reusit sa gaseasca o firma care sa modernizeze Parcul Copiilor din Timisoara, Primaria se apuca sa refaca jucariile una cate una. Prima pe lista: caruselul

TIMISOARA. Primaria Timisoara a lansat mai multe licitiatii in speranta gasirii unei firme care sa gandeasca refacerea in totalitate Parcul Copiilor, la 7 ani de cand acesta a avut parte de ultima modernizare. Toate, din pacate, au esuat. Nicio firma nu s-a inscris in competitia pentru atribuirea contractului.

CITESTE SI: ‘Cum a putut castiga licitatia?’ Bataia de joc a firmei Brai Cata, care a lasat mii de oameni din Timis cu gunoaiele in poarta, la 35 de grade, continua. Prefectul de Timis intervine in criza si cere controale 

Planurile erau indraznete. Municipalitatea voia un nou complex de tobogane, un castel cu pod de lanturi, ateliere in tunelul pentru trenulet, un amfiteatru pentru spectacole refacut, chioscuri cu bunatati si toalete. Cei aproape 100.000 de lei pusi la bataie pentru proiectare n-au tentat nicio firma.

Primaria s-a gandit ca macar sa se apuce sa reabiliteze jucariile una cate una. A lansat licitatia pentru refacerea celor 14 figurine de la caruselul din Parcul Copiilor. A pus la bataie in Sistemul Electronic de Achizitii Publice 17.000 de lei de la bugetul local pentru serviciile de intretinere.

Firmele interesate isi pot depune ofertele pana in 12 septembrie.

Exit mobile version