Opinia Timisoarei

Daca nu iese una, e buna si cealalta! Nicolae Robu vrea sa fie si primar la Timisoara si inca o tura senator! Nu-si doreste insa sefia CJT

Nicolae Robu si-a anuntat astazi oficial optiunea pentru o candidatura la Primaria Timisoara si pentru una in Senatul Romaniei. PNL Timis a intocmit lista cu posibili candidati in alegeri.

„Nu este o lista inchisa, vom continua sa acceptam si alti posibili candidati. Pe criterii de merit vom face selectia persoanelor potrivite pe fiecare domeniu in parte. Din 38 persoane, 17 sunt tineri, sub 35 de ani. Toate persoanele de pe lista au studii superioare in universitati serioase, au succes in activitatea pe care o desfasoara. Sunt foarte multi ingineri, economisti, medici, informaticieni, specialisti in comunicare, in relatii internationale. Nu am hotarat la ce candideaza fiecare de pe lista. Vom merge pe criteriul omul potrivit la locul potrivit”, a anuntat astazi Nicolae Robu, presedintele PNL Timis.

Pe lista intocmita de PNL Timis sunt potentialii candidati pentru un fotoliu de deputat ori senator, primar al Timisoarei, consilieri locali si judeteni.

„Am lucrat cu o transparenta totala. E prima data cand s-a lansat un apel pe e-mail. Au primit o fisa pe care au completat-o. Nu sunt decat timisoreni. In etapa urmatoare vor fi si cei din judet”, a adaugat Robu. „S-a facut acum o prima evaluare, urmeaza sa rafinam. Nu mai dureaza mult pana vom avea si candidatii de la organizatiile de judet pentru toate functiile. Singurele doua propuneri care vin din judet sunt Ionel Petrea si Alin Nica”, a mai spus Nicolae Robu.

Liderul PNL a precizat ca Adriana Blaj, consilier local, si Leontin De Maio, consilier judetean, nu s-au decis inca daca sa candideze sau nu in 2012 pentru o functie. Iar lista e inca deschisa.

Pentru ca nu a vrut sa precizeze care sunt optiunile celor de pe lista pentru diferitele functii, jurnalistii au insistat sa afle pentru ce isi doreste sa candideze Nicolae Robu. Acesta a recunoscut ca  s-a inscris pentru functia de Primar al Timisoarei si pentru cea de senator. A tinut sa sublinieze insa ca nu vrea sa candideze pentru presedintia Consiliului Judetean Timis.

Iata lista posibililor candidati ai PNL Timis pentru alegerile locale si parlamentare din 2012!

1. Adrian Aldea
2. Dan Nicolae Bara
3. Ciprian Bogdan
4. Liviu Borha
5. Cristian Busoi
6. Liviu Cocean
7. Viorel Coifan
8. Horia Cristian
9. Dan – Aurel Diaconu
10. Radu Dimeca
11. Dumitru Dinulescu
12. Sorin Dumuslauan
13. Petru Ehegartner
14. Gelu-Rares Gheorghe
15. Grigore Grigoroiu
16. Ciprian Jichici
17. Raluca Diana Jude
18. Sorin Nicolae Margau
19. Ionut Nasleu
20. Alin Adrian Nica
21. Flavius Nicoara
22. Marius Cristian Onica
23. Ionel Patrichi
24. Adrian Pascuta
25. Dan Ciprian Patrascu-Baba
26. Ionel Petrea
27. Longin Gabriel Popescu
28. Vergina Popescu
29. Nicolae Robu
30. Vasile Ruset
31. Ilie Lucian Stoinel
32. (nu figureaza)
33. Sorin Supuran
34. Florin Marius Tulea
35. Marian Constantin Vasile
36. Horia Visoiu
37. Florin Varteiu
38. Harald Heinz Zimmerman

Exit mobile version