Opinia Timisoarei

Daca nici o nou promovata nu batem, atunci pe cine? Handbalistii de la SCM Poli Timisoara, la un nou rezultat negativ

TIMISOARA. SCM Poli a reusit doar un 31-31 pe teren propriu cu o echipa nou promovata, CSU Cluj-Napoca si care are teoretic un lot mai putin valoros decat al echipei banatene. Meciul a fost un carusel de emotii prin rasturnarile de scor. S-a terminat 31-31 cu alb-violetii ratand ultima aruncare, la fel ca la Bacau, unde au obtinut tot un punct. Poli mai are in primele 3 runde si un esec la limita, acasa cu Focsani.

CITESTE SI: Banat Girls sprijina familia Violetei Mitul. Fotbalista si-a pierdut viata dupa un accident tragic in muntii Islandei

Revenind la partida de astazi, inceputul a fost echilibrat, 5-5 in minutul 10, apoi ardelenii s-au desprins primii, 7-10. Poli a revenit spectaculos, cu multa inventivitate in atac si au intrat la pauza cu trei lungimi avans, 18-15. S-a facut chiar 27-22 in minutul 45 si victoria parea obtinuta. Oaspetii au revenit insa in partida, si chiar au preluat conducerea in minutul 58, 30-31. Poli a egalat in minutul 59, 31-31, apoi ambele echipe au avut sansa sa castige partida, dar tabela nu s-a mai modificat.

Asadar, doar un egal, cat o infrangere pentru gazde care nu avea voie sa nu castige aceasta partida. Sadoveac a fost cel mai bun marcator al gazdelor cu 8 goluri, fiind urmat de Marjanovic, 5 reusite. De cealalta parte a impresionat Calin Demetrios Hossu cu 12 reusite.

Exit mobile version