Opinia Timisoarei

Daca au dezamagit in campionat, vor sa recupereze in Cupa Romaniei. SCM Poli Timisoara, la un nou inceput

TIMISOARA. Lucrurile nu au stat bine in ultimii ani pentru SCM Poli in campionat. Dar in Cupa Romaniei lucrurile stau altfel si se pot intampla minuni. Iar alb-violetii pot crede in minuni, mai ales ca in primul tur, acasa, au parte de un adversar la indemana.

Primul tur al Cupei Romaniei se disputa in mansa unica, iar echipa banateana intalneste miercuri de la ora 17 in Sala Constantin Jude gruparea din Bacau.

Daca privim prin prisma rezultatului direct din turul campionatului, Bacaul este un adversar accesibil, dar cred ca va fi un meci mai greu decat cel cu Suceava. Bacaul are jucatori mai experimentati, in vreme ce Suceava avea o echipa tanara ce juca un handbal in viteza, pe care noi am reusit sa-l contracaram. Acum, va fi total alt meci, pentru ca Bacaul joaca altceva din punct de vedere tactic. Spuneam ca adversarul din Cupa are handbalisti cu experienta, asa incat ne trebuie alta abordare. Jucand acasa, ne dorim sa castigam mai mult decat orice. Atentia ni se indreapta catre meciul de Cupa, desi trebuie sa recunoastem ca obiectivele noastre sunt legate mai mult de parcursul din campionat”, spune tehnicianul timisoarenilor, Mihai Rohozneanu.

La 25 noiembrie 2022, cele doua echipe s-au intalnit in campionat, atunci inregistrandu-se o remiza dupa un meci foarte sepctaculos, 35-35 (17-18).

Aruncarea simbolica de start a partidei de miercuri va fi oferita de Costel Pantilimon, noul manager general al fotbalistilor de la Politehnica Timisoara.

Exit mobile version