Opinia Timisoarei

Da o nota transportului in comun din Timisoara! STPT vrea sa stie cat esti de multumit de felul in care circula tramvaiele, autobuzele sau troleibuzele, dar si de angajati sau curatenie

TIMISOARA. Societatea de Transport Public Timisoara a lansat un sondaj prin care vrea sa afle daca timisorenii sunt sau nu multumiti de modul in care se face transportul in comun in oras.

CITESTE SI: A intervenit Politia la patinoarul de la mall-ul din Calea Sagului, la Timisoara, unde era lume buluc la distractie in pandemie de coronavirus. Video 

Chestionarul se refera la activitatea societatii din a doua jumatate a acestui an si are 12 intrebari. STPT vrea sa stie, printre altele, care dintre mijloace care sunt cele mai folosite mijloace de trasport de timisoreni, cum platesc acestia cel mai des calatoria, daca sunt multumiti de curatenia si punctualitatea mijloacelor de transport.

De asemenea, cei care folosesc transportul in comun sunt intrebati si daca sunt multumiti de siguranta din mijloacele de transport sau de comportamentul angajatilor STPT.

La final, calatorii sunt rugati sa dea o nota de la 1 la 10 pentru transportul in comun din oras.

Societatea de Transport Public Timisoara isi doreste imbunatatirea calitatii serviciilor oferite calatorilor. De aceea, dorim să aflam părerea dumneavoastra despre activitatea si serviciile oferite de S.T.P.T.„, au transmis reprezentantii Societatii de Transport Public Timisoara.

AICI puteti accesa sondajul, care se completeaza in doar cateva minute.

Exit mobile version