Opinia Timisoarei

Cursa ratustelor, atractia zilei la Festivalul Bega Bulevard, in Timisoara. Foto si video

TIMISOARA. Sute de timisoreni s-au strans duminica sa vada deja traditionala cursa a ratustelor de la Bega Bulevard.

CITESTE SI: Autobuze ‘inspumate’, aplauze pentru seful Societatii de Transport si 20 de Armonii pe linii in Timisoara, in prima zi de scoala. Anuntul primarului Nicolae Robu 

Cel mai asteptat moment al evenimentului devenit traditie in Timisoara este, in fiecare an, cursa ratustelor. Cu emotii mari, sute de timisoreni s-au adunat pe malurile Canalului Bega si au urmarit cursa cu sufletul la gura.

Aproximativ 3.000 de ratuste galbene, cumparate de timisoreni de la standurile aflate la eveniment s-au intrecut pe apa. Castigatoarele au fost extrase din apa de catre voluntarii SALVO.

Castigatoare a fost ratusca cu numarul 1169. Norocoasa a fost si ratusca cu numarul 0259, care a iesit pe locul al doilea. Pe locul III a iesit ratusca cu numarul 0105. Numerele ratustelor invingatoare au fost anuntate chiar de primarul Timisoarei. Nicolae Robu.

Atelierele de creatie pentru copii din parcul Alpinet sunt deschise pana la ora 20.30. Atmosfera din seara care incheie festivalul Bega Bulevard a fost intretinuta de Dj Zoli Varga.

Exit mobile version