Opinia Timisoarei

Curierul pe bicicleta care a accidentat un copil de 4 ani la Timisoara, gasit de politisti. Tanarul este din Algeria. Foto

TIMISOARA. La cateva ore dupa ce a fotografia sa a fost data publicitatii, curierul care lovit cu bicicleta un copilas de 4 ani si i-a rupt un picior a fost gasit de politisti.

CITESTE SI: Copil de 4 ani izbit de un biciclist, care mai apoi a disparut de la locul accidentului. Micutul are un picior rupt, politistii il cauta pe curier. Daca il vezi, suna la 112! Foto 

Tanarul a fost identificat de oamenii legii, care l-au sunat si i-au spus ca trebuie sa se prezinte la sediu. Barbatul are 23 de ani si este cetatean algerian. E cercetat in libertate pentru vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului fara incuviintarea politiei. In timpul audierilor, africanul le-a declarat oamenilor legii ca a plecat de la locul faptei intrucat i-ar fi fost teama de tatal micutului.

In urma activitatilor desfasurate de politistii rutieri, a fost identificat conducatorul bicicletei, un barbat in varsta de 23 de ani, cetatean algerian, iar, in cursul serii de 05.08.2023, acesta s-a prezentat la sediul politiei„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Va reamintim, vineri seara, curierul a lovit cu bicicleta un baietel de 4 ani, la Timisoara, pe strada Nemoianu, in apropierea Spitalului de Copii.

Micutul era impreuna cu tatal si surioara lui. Barbatul a parcat masina in apropiere de casa si l-a dat jos pe copil, iar, pana a luat-o din autoturism, din scaunul special, si pe fetita mai mica, baiatul a traversat strada. In acel moment, biciclistul l-a lovit pe baietel in plin si l-a trantit la pamant.
Curierul, cetatean strain, a stat de vorba cateva minute cu tatal, care a apucat sa-i faca si o fotografie, insa n-a zabovit prea mult la locul accidentului si a disparut.

Micutul a fost dus de parinti la Spitalul de Copii, intrucat are o fractura la un picior. Medicii au fost cei care au anuntat politia. Imediat oamenii legii au inceput cercetarile pentru a-l identifica pe curier, pe care l-au gasit dupa 24 de ore.

Acesta este al doilea accident de acest fel din acest an petrecut la Timisoara. In luna martie a acestui an, o fetita de numai doi ani a fost izbita, in zona pietonala a Timisoarei, de un biciclist care asigura servicii de curierat. Fetita a fost preluata de ambulanta si dusa imediat la spital.

Curierul pe bicicleta, in varsta de 26 de ani, care a provocat accidentul pe strada pietonala din centrul Timisoarei, si-a vazut de drum la scurt timp dupa ce ambulanta a preluat copilul.

Dupa o vreme acesta s-a prezentat insa singur la audieri la Sectia 1. Procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara au decis atunci ca biciclistul sa fie lasat sa plece acasa, fiind cercetat in continuare in stare de libertate.

Exit mobile version