Opinia Timisoarei

Curier ce livra mancare, prins cu masina pe o strada pietonala din Timisoara. Ce surpriza le-a oferit politistilor locali

TIMISOARA. Au observat un sofer care a patruns cu masina in zona pietonala din centrul Timisoarei si l-au luat la intrebari.

Politistii locali l-au legitimat pe barbatul care sustinea ca are de preluat comenzi de mancare de la un restaurant. Aveau sa descopere ca acesta, pe langa ca a intrat cu autoturismul in zona interzisa, nici nu avea permis de conducere.

CITESTE SI: Administratia Fritz vrea sa construiasca un loc de parcare cu 50.000 de euro. Dublu fata de New York. Prima parcare supraetajata, de nici 200 de locuri, pe care o va face primaria la Spitalul de Copii, o concureaza la pret pe cea de 900 de la Iulius Town Timisoara

Politistii locali aflati in patrulare in dupa-amiaza zilei de sambata au depistat un conducator auto care a patruns cu autoturismul in zona pietonala a municipiului Timisoara, mai exact pe strada Victor Vlad Delamarina. Cel in cauza a fost legitimat si identificat in persoana unui barbat de 43 de ani, cu domiciliul in localitatea timiseana Periam.
In momentul in care i s-au cerut documentele, acesta a declarat ca nu are la el permisul de conducere, iar la verificarea in baza de date s-a constatat ca acesta figura cu permisul suspendat. Barbatul a declarat ca a mers sa preia niste comenzi de la un restaurant din zona, avand contract cu una din firmele de livrare produse. Barbatul a fost sanctionat cu 290 lei conform OUG 195/2002 pentru ca a intrat cu masina in zona pietonala si a fost chemat si un echipaj de la Biroul Rutier pentru continuarea cercetarilor deoarece a circulat cu permisul suspendat„, transmit reprezentantii Politiei Locale Timisoara.

Exit mobile version