Opinia Timisoarei

Curg rauri de lacrimi la Timisoara. Momente sfasietoare la IML, unde parintii au venit sa-si ia acasa fata in sicriu, studenta la Medicina omorata de iubitul ei

TIMISOARA. Rude, prieteni, dar si o multime de studenti, colegi cu Andreea Morega, dar si cu iubitul care i-a devenit calau, s-au adunat luni dimineata la Institutul de Medicina Legala Timisoara, unde parintii au venit sa isi ia acasa fiica pentru a o inmormanta crestineste.

CITESTE SI: Dupa ce a injughiat-o, i-a asezat parul in jurul gatului. Filmul crimei de la Timisoara, unde o studenta a fost omorata cu sange rece de iubitul ei. Ce le-a povestit ucigasul anchetatorilor? A fost arestat. Video

CITESTE SI: A fost crima din gelozie. Studenta gasita moarta intr-un apartament din Timisoara a fost injughiata de iubit

Tinerii au aprins candele si, printre lacrimi, s-au rugat pentru sufletul Andreei, studenta la Medicina care a sfarsit la numai 21 de ani intr-un apartament din Timisoara, unde iubitul ei a ucis-o cu 30 de lovituri de cutit dupa o criza de gelozie.

Colegii celor doi sunt in stare de soc si nu isi explica tragedia, cum i s-au putut intuneca mintile lui Mirel Dragomir pe care nu il credeau in stare de o asemenea fapta.

***

Va reamintim, in fata anchetatorilor, Mirel Dragomir, studentul la Medicina in Timisoara care si-a ucis vineri iubita, a marturisit totul.

Le-a povestit ca era impreuna cu Andreea Morega inca de anul trecut din decembrie. Povestea lor de iubire a fost frumoasa pana nu demult cand au inceput sa se certe des.

Vineri, amandoi au fost la facultate, iar dupa ce au terminat cursurile, s-au intors impreuna in apartamentul de pe Dragalina, ce apartinea mamei baiatului.

Au inceput sa se certe, pentru ca tanara i-ar fi spus ca vrea sa-l paraseasca. Apoi chiar s-au batut, iar in incaierare, Andreea l-a ranit la nivelul fetei, provocandu-i o zgarietura pe obrazul drept.

Gandul despartirii i-a tulburat lui Mirel mintile, a insfacat un cutit din bucatarie si s-a repezit asupra fetei. A injunghiat-o de 30 de ori, 27 de lovituri le-a aplicat in zona gatului, iar 3 in abdomen. Cand a vazut ca nu mai sufla, a asezat-o pe pat, i-a infasurat parul in jurul gatului si a incuiat camera.

Apoi, a povestit Mirel, s-a spalat de sange, s-a schimbat si a plecat la parinti la Pojejena, unde a asteptat linistit sa fie ridicat de politistii care l-au identificat rapid ca fiind autorul crimei si i-au reconstituit drumul, astfel ca, la cateva ore dupa crima, au mers dupa el in Caras Severin.

Baiatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile si este cercetat pentru omor. Risca ani grei de puscarie.

VIDEO: George Stefanita

Exit mobile version