Opinia Timisoarei

Cupa Romaniei, inclusa in calendarul automobilistic. Ce noutati aduce noul sezon din Campionatul Judetean de Automobilism Timis!

Pilotii care au obtinut rezultate deosebite in Campionatul Judetean de Automobilism si Karting Timis si cei care s-au impus in Campionatul National de Automobilism ACR 2013 vor fi rasplatiti sambata intr-un cadru festiv.
„Vom premia castigatorii la automobilism din Campionatul Judetean, vom premia castigatorii la Karting si de asemenea vom  face pentru a patra oara consecutiv si premierea Campionatului National de Automobilism ACS CNAK in Timisoara. Cu evenimentul acesta practic inchidem oficial sezonul 2013”, a spus Ladislau Giurisici, presedintele  presedintele Comisiei de Automobilism si Karting Timis
Odata cu bilantul sezonului trecut la gala de sambata vor fi prezentate si noutatile care intervin in calendarul automobilistic anul acesta.
Campionatul Judetean de Automobilism Timis ramane in aceeasi structura, de 11 etape, urmand sa debuteze ca in fiecare an cu Raliul Martisorului. „Se vor mentine aceleasi etape ca si in sezonul trecut doar ca etapa de la Buzias va fi anul acesta in colaborare cu localitatea Cheveres. In rest pe langa Raliul Nartisorului, vor mai fi doua etape in Timisoara, una de SuperRally care va fi in colaborarea cu Targu Jiu sau Caras si apoi in locatiile obisnuite din judet”, a explicat Ladislau Giurisici.
In schimb, in locul Campionatului National de Automobilism ACR, pilotii timiseni vor putea lua startul anul acesta in Cupa Romaniei, competitie care va avea cel putin doua etape organizate in Timis. „Vom fi principali organizatori ai Cupei Romaniei la Automobilism. Va cuprinde patru etape dintre care una probabil de VTM in zona lacului Surduc si a doua incercam sa o facem pe modelul a ceea ce a fost cel mai frumos spectacol automobilistic din judet de-a lungul anilor, sa reeditam Raliul Banatului. Acum suntem in discutii pentru asta, incercam sa mai gasim sponsori. A treia etapa se va tine in judetul Hunedoara si a patra, inca nu se stie sigur, dar sunt foarte mari sanse sa fie in judetul Satu Mare”, a mai spus Ladislau Giurisici.
Si in anul 2014 Timisul va fi reprezentat de cel putin un echipaj in Cupa Europei Centrale si de Est la Raliuri de Orientare.
Exit mobile version