Opinia Timisoarei

Cumplit accident rutier intre Timisoara si Lugoj. O tanara a murit, dupa ce in urma cu numai o zi isi sarbatorise ziua de nastere

TIMISOARA. O tanara de doar 21 de ani a murit vineri dimineata in urma unui accident petrecut pe drumul care leaga Lugojul de Timisoara.

CITESTE SI: Cine preia cea mai lunga pista de biciclete din Romania, care leaga Timisoara de frontiera cu Serbia 

Nenorocirea a avut loc pe DN6 la iesirea din Costeiu. Primele concluzii ale politistilor indica faptul ca tanara se afla la volanul unui microbuz incarcat cu cartofi, iar intr-o curba usoara la stanga a fost izbita in plin de un autoturism condus din sens opus de un barbat din Lugoj.

Se pare ca lugojeanul a patruns pe contrasens ignorand linia continua. In urma impactului deosebit de violent, masinile au fost serios avariate, iar incarcatura transportata de fata a venit peste ea.

Din nefericire, in urma impactului tanara nu a supravietuit. Impactul dintre cele doua masini a fost unul extrem de puternic.

Soferul vinovat de producerea accidentului a fost transportat la spital.

Tanara care si-a pierdut viata in accident este din Belint si joi si-a sarbatorit ziua de nastere, iar vineri dimineata urma sa transporte cartofii la piata, in Bocsa.

Politia a demarat o ancheta pentru a stabili imprejurarile in care s-a produs accidentul. Circulatia rutiera pe drumul dintre Lugoj si Timisoara a fost restrictionata pe un singur sens. Politistii au anuntat ca au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa.

Sursa: lugojinfo.ro

Exit mobile version