Opinia Timisoarei

FOTO si VIDEO! Cumplit accident cu 6 victime pe soseaua Timisoara – Lugoj: 2 oameni au murit intre Recas si Sustra, 4 sunt grav raniti! Un BMW a izbit o dubita de interventie de la drumuri!

TIMIS. Teribil accident intre Recas si Sustra, pe soseaua ce leaga Timisoara de Lugoj. 2 oameni si-au pierdut viata, iar alti 4 au fost grav raniti dupa o ciocnire violenta intre doua masini. Un BMW, condus de o femeie, si o autoutilitara.

Impactul a fost atat de puternic incat unul dintre autoturisme a ajuns cu rotile in sus pe camp, iar un om a fost proiectat din masina rasturnata. Ciocnirea s-a produs, se pare, in urma unei depasiri riscante.

Un BMW in care se gaseau 5 oameni se indrepta in viteza spre Timisoara. Soferul acestuia, o tanara, a incercat, se pare,  sa depaseasca un alt autoturism si a intrat pe contrasens unde a surprins o dubita de interventie de la drumuri plina cu bidoane cu vopsea pentru trasarea marcajelor. In dubita era doar conducatorul auto.

Soferita BMW-ului a facut o manevra disperata pentru a evita accidentul, dar nu a reusit. Masina a iesit de pe carosabil, s-a rasturnat, si a ajuns cu rotile in sus, in camp,  la cativa zeci de metri de sosea.

Doi oameni din BMW  au murit pe loc. Unul dintre ei a fost chiar aruncat din autoturism prin parbriz. Soferita si alti doi pasageri au suferit rani grave.

Ranit este si soferul autoutilitarei de la drumuri. Cei 4 au fost transportati cu ambulantele la spital in Timisoara.

Traficul in zona a fost blocat aproape o ora, iar in ambele sensuri s-au format cozi de masini pe mai bine de 1 kilometru.

Politistii incearca sa stabileasca cu exactitate cine se face vinovat de tragedie.

Video-ul nu poate fi incarcat.


Exit mobile version