Opinia Timisoarei

Cum vrei sa se cheltuiasca 50 de milioane de euro pentru refacerea Bv. Regele Carol din Timisoara? Raspunde la sondaj si da o mana de ajutor Primariei!

TIMISOARA. Dupa cum opiniatimisoarei.ro anunta la inceputul lunii ianuarie, reprezentantii Primariei Timisoara vor sa modernizeze bulevardul Regele Carol din zona Iosefin. Pentru asta ar fi nevoie de 50 de milioane de euro, dupa cum estimeaza chiar primarul Nicolae Robu.

Inca o strada mare va intra in santier la Timisoara: vor fi mutate liniile de tramvai pe mijlocul bulevardului Regele Carol

Primarul Nicolae Robu a anuntat ca doreste „modernizarea bulevardului Regele Carol I, de la Biserica Kuttl – zona Sinaia – la str. Resita: ducerea liniilor de tramvai pe mijloc, cate doua benzi pe sens de o parte si de alta a lor, locuri de parcare la 45 de grade pe ambele parti, intre trotuar si carosabil, piste de bicicleta pe ambele parti, la marginea dinspre parcari a trotuarelor, cate un rand de copaci pe fiecare parte, intre trotuar si cladiri”.

Arhitectii vor sa afle chiar de la timisoreni cum ar trebui sa arate bulevardul, asa ca au intocmit un chestionar si ii roaga pe oameni sa il completeze.

„Ca urmare a intentiei de modernizare a bd. Regele Carol exprimata de primarul Municipiului Timisoara, asociatia arhitectilor din Iosefin, cu sprijinul Primariei Municipiului Timisoara va propune un chestionar pentru o mai buna intelegere a opiniilor dvs. cu referire la necesitatile spatiului public si a nevoilor de modernizare a bd. Regele Carol I. Va rugam sa acordati cateva minute completarii acestui chestionar, in interesul nostru, al tuturor timisorenilor”, este indemnul din descrierea chestionarului, care circula deja pe retelele de socializare.

Printre altele, arhitectii ii intreaba pe timisoreni daca este necesara modernizarea bulevardului, in ce anume ar trebui investit – piste de biciclete, carosabil, trotuare, plantari de arbori, iluminat public sau mobilier urban, daca ar fi necesara amenajarea altor piete din oras, daca persoanele cu handicap se pot misca in siguranta pe trotuare ori daca ar accepta o ingustare a trotuarelor si a pistelor de biciclete odata cu modernizarea. Se pot face si alte sugestii pentru refacerea strazii.

Puteti raspunde aici!

CITESTE SI:

50 de milioane de euro pentru reabilitarea bulevardului Regele Carol, o aberatie totala de-a lui Nicolae Robu. Cine spune asta?

Inca o strada mare va intra in santier la Timisoara: vor fi mutate liniile de tramvai pe mijlocul bulevardului Regele Carol

Exit mobile version