Opinia Timisoarei

Cum va arata prima parcare supraetajata de cartier la Timisoara. S-a finalizat documentatia. Cate masini si biciclete vor incapea. Foto

TIMISOARA. Au fost dezvaluite planurile pentru prima parcare de cartier supraetajata ce ar putea sa fie amenajata la Timisoara, in zona Dacia, pe strada Ulmului. A fost finalizat Studiul de Fezabilitate.

„Ni s-a predat SF pentru prima parcare multinivel din cartiere. Este vorba despre parcarea de pe strada Ulmului, din zona Dacia. Am daramat acolo mai multe garaje. 107 locuri de parcare vor fi in aceasta constructie si vom avea si 2 statii de incarcare pentru masini electrice si 26 locuri de parcare de biciclete. Daca vom putea face mai multe locuri pentru biciclete, voi cere sa se faca mai multe„, a anuntat joi primarul Nicolae Robu.

Parcarea, ce va avea parter si 3 nivele, ar urma sa fie construita cu bani de la bugetul local si ar rezolva una dintre problemele importante din cartier. Primarul nu a precizat termenul la care se va lansa licitatia si nici la cat au fost estimate costurile pentru aceasta lucrare.

Exit mobile version