Opinia Timisoarei

Cum va arata noul mall de la Timisoara, din Calea Sagului? FOTO cu ultimele planuri ale investitorului

TIMISOARA. Se lucreaza cu sarg pe santierul celui de-al doilea mall al Timisoarei care se ridica langa podul din Calea Sagului pe terenul fostei fabrici Dermatina. Muncitorii trag tare pentru a respecta termenele, iar timisorenii sa-si poata face cumparaturile aici inainte de venirea verii.

De altfel, mall-ul de la Timisoara va fi ridicat in timp record. Potrivit reprezentantilor constructorilor, centrul comercial ar putea fi gata in prima jumatate a anului 2015. Se vehiculeaza ca termen de finalizare luna mai. Acesta va avea si un hipermarket, iar in vecinatate un magazin de bricolaj.

Echipele de muncitori profita din plin de fiecare zi cu vreme buna, iar proiectul prinde deja contur, dupa cum o arata si ultimele fotografii de pe teren, facute de utilizatorii forum ratt, precum si imagini video surprinse in zona Sagului.

Primele planuri privind aspectul viitorului centru comercial au fost completate, iar un document al investitorului cuprinde doua noi fotografii care dezvaluie cum va arata Shopping City Timisoara.

Al doilea mall al orasului se va intinde pe 18 hectare, iar magazinul de bricolaj pe 4.  Terenul a fost cumparat in primavara de fondul sud-african de investitii NEPI si fratii Paval din Bacau de la oamenii de afaceri timisoreni Marius si Emil Cristescu, precum si de la un investitor italian care avea acolo o fabrica de incaltaminte.

sursa: forum ratt

Investitia care se va face langa podul din Calea Sagului se va ridica la peste 100 de milioane de euro.

Noul mall al Timisoarei va fi diferit de cel actual, atat ca aspect, cat si ca organizare a zonelor de magazine, mergand pe conceptul celor din marile orase din vestul Europei, adica in varianta modulara.

 Mai multe foto si video aici!

Exit mobile version