Opinia Timisoarei

Cum suntem pacaliti. Preturi chiar si duble de la raft la casa, intr-un supermarket din Timisoara, gasite de inspectorii OPC

TIMISOARA. Descoperire revoltatoare facuta de inspectorii OPC intr-un supermarket din Timisoara.

In urma unui control, acestia au gasit diferente insemnate intre preturile afisate la raft si cele de la casele de marcat.

DIFERENȚE DE PREȚ!! CONSUMATORI PĂCĂLIȚI!! Ca urmare a unor controale desfășurate în unul dintre cele mai mari „supermarketuri” din Timișoara, am descoperit faptul că zeci de produse aveau preturi diferite la raft decât cele pe care trebuia sa la plătim la casă. In unele situatii, pretul platit era chiar si dublu față de prețul afisat la raft„, a precizat intr-o postare pe Facebook seful ANPC Timis Sorin Susanu.

Alaturi de cele notate de seful de la Protectia Consumatorilor sunt si cateva fotografii care arata diferentele, in cazul unor sardele pretul afisat la casa de marcat este mai mult de dublu, de la 5 lei la raft, omul ajunge sa achite 11.10 lei la casa.

Sorin Susanu nu a fost precizat numele supermarketului in care au fost facute descoperirile, intrucat, sustine el, legea nu ii permite.

Exit mobile version