Opinia Timisoarei

Cum suntem pacaliti in magazinele din Timisoara. Un pret la raft, altul la casa de marcat. Tie ti s-a intamplat?

TIMISOARA. Nu o data s-a intamplat ca timisorenii aflati la cumparaturi in magazinele mari din oras sa descopere ca un pret e pus la raft pentru o marfa si altul gasesc la casele de marcat. Intotdeauna in plus, niciodata in minus.

CITESTE SI: Va avea lavanda, tulipani, hortensii, magnolii si o fantana arteziana. Se reamenajeaza Parcul Civic din Timisoara in 2020. Schimbarea de peste 1 milion de euro 

Ultimul ‘patit’ este un cititor opiniatimisoarei.ro. Acesta s-a dus sa cumpere lapte praf dintr-un supermarket din zona Printul Turcesc, sambata dimineata. La raion, pretul unei cutii de lapte praf era 21, 99 lei, iar la casa, barbatul a trebuit sa plateasca 33,99 lei.

”Ne fura pe fata. Pe astia pare nu ii vede nimeni?”, ne-a transmis indignat cititorul opiniatimisoarei.ro, care ne-a oferit si imaginile graitoare, pentru care ii multumim.

Acesta este hotarat sa se adreseze inspectorilor de la Protectia Consumatorilor, in speranta ca acestia vor starpi aceasta practica.

Printr-o situatie similara spune ca a trecut si un alt cititor opiniatimisoarei.ro, atunci cand si-a cumparat detergent lichid de la un hipermarket din nordul orasului. Pretul la raft era de 54.99 de lei, in timp ce la casa de marcat, vanzatoarea i-a cerut 81 de lei. Cand a cerut explicatii, barbatului i s-a spun ca este vorba despre o eroare de sistem.

***

Daca ati fost martorii unui eveniment sau ai unei situatii neobisnuite care ar putea deveni subiect de stire, contactati-ne la redactie@opiniatimisoarei.ro sau pe contul nostru de Facebook

Exit mobile version