Opinia Timisoarei

Cum sunt sfidati soferii din Timisoara de primarul Nicolae Robu. Cand acestia stau blocati in coloane asteptand unda verde, edilul o ‘taie’ pe liniile de tramvai

TIMISOARA. Aglomeratia nu e pentru toata lumea. Pe cand ceilalti soferi stateau blocati in trafic pe strada 1 Decembrie, in directia Abator, masina pe care o foloseste primarul Nicolae Robu devine… tramvai.

CITESTE SI: Taximetristii din Timisoara care nu vor sa-si piarda autorizatiile trebuie sa faca ce le cere Primaria, pana la 31 ianuarie 2018 

Chiar in dreptul statiei de tramvai de la sala Olimpia, Mercedesul edilului sef a fost surprins pe sinele de tramvai. Cel mai probabil soferul Vasile isi pierduse rabdarea si a ales… o alta cale. Una libera.

Momentul petrecut marti in jurul orei 11.00 a fost surprins de un sofer care statea in coloana si a ramas uimit sa vada ca altii nu se sinchisesc sa astepte. Acesta a postat imaginea pe Facebook.

Avea sa constate ca primarul Nicolae Robu, aflat pe scaunul din dreapta, butona in acest rastimp telefonul mobil.

FOTO: Info Trafic jud Timis

UPDATE: Nicolae Robu a explicat ca, atunci cand se grabeste, are voie pe liniile de tramvai

Da, am circulat pe liniile de tramvai. Ma grabeam sa ajung pe santier si in regim de urgenta mi se permite sa trec pe liniile de tramvai„,  a declarat primarul Nicolae Robu.

Exit mobile version