Opinia Timisoarei

Cum sfideaza romii Primaria Timisoara! Ce se intampla la vila lui Carpaci de pe Bulevardul Loga?

TIMISOARA. Politistii locali au rupt zeci de amenzi celor care-si modifica apartamentele fara sa detina autorizatiile necesare de la Primaria Timisoara. Marea majoritate a celor sanctionati sunt persoane de etnie roma. Viceprimarul Traian Stoia spune ca proprietarii sfideaza primaria.

„Avem probleme in continuare cu proprietarii de cladiri care nu respecta niciun fel de legislatie si fac, indiferent de amenzi, in continuare, cum ii taie capul”, a tinut sa precizeze viceprimarul Traian Stoia.

Dupa ce a fost amendat de doua ori pentru ca face lucrari fara autorizatie intr-un imobil de pe strada Motilor nr. 3, proprietarul a platit sanctiunea si si-a continuat linistit treaba.

„Baiatul plateste si continua sa-si faca treaba. Urmatoarea masura va fi dosar penal si trimiterea in judecata. La imobilul de pe Loga 40, fostul sediu al PSD, s-au montat calorifere, au fost demarate lucrari de finisaje interioare, fara autorizatie de construire. Proprietar este domnul Carpaci Ioan, fiul lui Carpaci Vladimir, zis Pipi, care sta pe strada Mihai Eminescu nr. 6”, a atras atentia Stoia.

Pe strada Academician Alexandru Borza nr. 7, proprietarul s-a apucat sa demoleze mai multi pereti din interiorul locuintei. Politistii locali lucreaza acum la un proces verbal si urmeaza sa-l amendeze cu cateva mii de lei.

Pe aceeasi strada, dar la nr. 13, mai multi muncitori au pus pavele in curtea comuna, oamenii legii urmand sa vada daca exista sau nu autorizatie si daca prin lucrarile facute in interiorul apartamentului 7 au fost afectati peretii de rezistenta, mai spune Stoia. Proprietarul, Stancu Florin, urmeaza sa dea cu subsemnatul la Politia Locala si chiar sa fie amendat.

„Politia Locala poate sa intre in apartamente impreuna cu Politia judetului, cand exista reclamatii”, a mai spus Stoia.

Exit mobile version