Opinia Timisoarei

Cum se ‘rezolva’ un accident in trafic la Timisoara? Cu un ‘cap in gura’! FOTO si VIDEO!

TIMISOARA. Incaierare pe o strada din Timisoara, dupa un accident rutier! O soferita a lovit masina unui barbat oprit la semafor, iar asta a iscat un scandal monstru, incheiat cu o incaierare.

Totul s-a petrecut dimineata pe strada Pestalozzi, in apropierea Fabricii de Bere.

Femeia, care era in masina cu copilul ei de numai 2 ani, sustine ca soferul celeilalte masini, cu numere de Italia, a tot sicanat-o in trafic, iar mai apoi a trecut in fata ei si a pus mai multe frane bruste. La semaforul de la Fabrica de Bere, inevitabilul s-a produs. Soferita a lovit autoturismul in spate.

In acel moment, spune ea, barbatul s-a dat jos si ar fi inceput sa-i faca avansuri. Speriata, cand si-a vazut si copilul plangand, femeia s-a baricadat in masina si si-a sunat sotul. Acesta a venit cu inca un prieten si, impreuna, l-ar fi luat la bataie pe sofer. Furios, sotul i-a dat un cap in gura si l-a umplut de sange.

La fata locului a sosit un echipaj SMURD care l-a preluat si l-a transportat la spital pentru ingrijiri. Soferul ranit sustine ca n-a facut nimic din ceea ce povesteste femeia.


Cert este ca cei care s-au incaierat vor fi audiati de politistii care au deschis deja o ancheta incercand sa stabileasca cu precizie ce s-a intamplat.

Exit mobile version