Opinia Timisoarei

Cum sa nu dai peste biciclisti noaptea, in Timis, daca nu-si pun nici macar un ‘ochi de pisica’? Ce le fac politistii

TIMISOARA. Nu putine sunt accidentele in care biciclistii cad victime, si asta pentru ca pe timp de noapte nu sunt vazuti de soferi. De-a dreptul inconstienti, unii conducatori de biciclete nu se sinchisesc sa-si doteze vehicolele pe 2 roti nici macar cu un banal ‘ochi de pisica’, daramite sa poarte veste reflectorizante si sa isi monteze faruri.

Multi soferi se plang ca, mai ales pe drumurile judetene, nu reusesc sa-i vada la timp pe biciclistii indisciplinati. Pe langa ca nu sunt echipati corespunzator, mai merg si pe mijlocul drumului, iar asta duce la accidente, unele dintre ele tragice.

Politistii locali din cadrul Serviciului Circulatie au organizat o razie in ultimele doua seri pentru a-i depista pe biciclistii care, la lasarea intunericului, merg linistiti pe drumuri fara semnalizari corespunzatoare.

35 de oameni au fost prinsi pe picior gresit de politisti. Unii conduceau biciclete neechipate corespunzator, altii erau pietoni care traversau aiurea strada sau soferi indisciplinati.

Politistii locali avertizeaza ca vor continua actiunile.

Exit mobile version