Opinia Timisoarei

Cum sa iti pastrezi bronzul obtinut in timpul verii, pana toamna tarziu. Iata cateva idei!

Te-ai intors din vacanta cu un bronz superb? Dar stii ca, din pacate nuanta aramie va disparea in cateva saptamani. Exista cateva trucuri care te vor ajuta sa-ti pastrezi bronzul pentru o perioada mai lunga de timp.

Hidratare pentru o piele frumoasa! Este regula numarul 1 in ingrijirea pielii. Folosirea unei lotiuni calmante sau a unui lapte de corp puternic hidratant imediat dupa plaja dar si dupa concediu va amana exfolierea pielii si astfel te va ajuta sa te bucuri de un bronz frumos pentru o perioada mai lunga de timp, potrivit eva.ro.

Gomaj usor. La sfarsitul vacantei, apeleaza la un gomaj. Recomandat este sa fie unul cat mai bland si care sa contina si uleiuri naturale. Acest tratament va impiedica diminuarea bronzului, indepartand celulele moarte de la suprafata pielii. Uleiurile vor preveni deshidratarea si descuamarea pielii.

Fara bai fierbinti! incearca sa eviti pe cat posibil baile lungi si fierbinti daca tii la bronzul tau. Opteaza pentru dusurile caldute si scurte.

Renunta la epilatul cu ceara pentru o vreme! Desi este una dintre cele mai eficiente metode de a scapa de parul nedorit, epilatul cu ceara te poate lasa fara bronz. Pe langa indepartarea firelor de par, ceara indeparteaza si stratul superficial de piele.

Mananca pentru un bronz frumos! Culorile predominante din farfuria ta trebuie sa fie galben, portocaliu, rosu si verde. Acestea sunt culorile fructelor si legumelor care contin beta-caroten.

Triseaza! Nu sunt multi cei care pot face diferenta dintre un bronz natural si unul artificial. Daca observi ca brozul si-a pierdut din stralucire, nu ezita si foloseste un autobronzant.

Profita de soare! Chiar daca nu mai este la fel de puternic ca in vacanta si soarele de toamna te va bronza.

Exit mobile version