Opinia Timisoarei

Cum sa inchiriezi de 11 ori intr-o luna un apartament in Timisoara si sa fugi cu banii de chirie si de garantie

TIMISOARA. Metoda simpla si eficienta de facut bani rapid, aplicata de doi escroci care au inselat 11 oameni aflati in cautare de apartamente de inchiriat in Timisoara.

CITESTE SI: Tramvaiul 6 se intoarce pe bulevardul Stan Vidrighin, la Timisoara. Linie noua de autobuz pe Calea Urseni

Cei doi, o femeie si un barbat din Medgidia, au inchiriat pe termen scurt o locuinta in Timisoara, au fotografiat-o si au pus anunturi pe retelele de socializare si site-uri de profil in cautare de clienti.

Imediat ce gaseau pe cineva dornic sa o inchirieze, folosind date false, ii incasau chiria pe cateva luni si garantia aferenta spunandu-i ca dureaza un pic pana cand va fi eliberat apartamentul. Din acel moment, nu mai erau de gasit.

De la jumatatea lunii martie si pana zilele trecute, escrocii au reusit astfel sa traga pe sfoara 11 persoane si au adunat peste 17.000 de lei.

In perioada 13.03.2024-02.04.2024, inculpații au indus în eroare 11 persoane vătămate prin prezentarea ca adevărată a unei fapte mincinoase, în sensul că au publicat anunțuri fictive pe diferite rețele de socializare și site-uri de publicare a anunțurilor, prin care ofereau spre închiriere un apartament situat în municipiul Timișoara, solicitând plata în avans a chiriei pentru prima lună, fără a pune la dispoziție bunul, cauzând astfel persoanelor vătămate un prejudiciu total de 17.293 de lei„, transmit reprezentantii Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara.

Cei doi escroci au fost arestati preventiv pentru inselaciune, fals si uz de fals.

Exit mobile version