Opinia Timisoarei

Cum s-a schimbat traficul in Timisoara de la deschiderea Pasajului Jiul. Unde spune primarul ca nu mai sunt cozi de masini

TIMISOARA. Neindielnic, deschiderea traficului rutier la Pasajul Jiul a dus la schimbari in circulatie in Timisoara, insa, potrivit soferilor, fluidizarea va cunoaste imbunatatiri cu adevarat insemnate abia cand si Pasajul Popa Sapca va fi functional.

CITESTE SI: Frusina s-a intors pe tramvaiele din Timisoara, fiii ei sunt dupa gratii. Cristi Brancovan: Am incredere in noua generatie de politisti 

Primarul Nicolae Robu se declara incantat de felul in care se circula prin Timisoara de duminica trecuta incoace, de cand s-a inaugurat Pasajul Jiul.

Darea in folosinta a pasajului Jiul are un impact extraordinar pentru oras. Fluenta este una de invidiat. In primul rand, s-a descarcat intersectia din Piata Marasti, apoi strada Cuza si Calea Aradului, dar si mai devreme strada Sf. Ioan si bd Republicii. Efectele sunt multiple. Pe Republicii nu mai sunt cozi de la intersectie pana la gara. De la Spitalul de Copii pana la intersectia cu Jiul se circula fluent si, dupa ajustarile la timpii de asteptare, s-a imbunatatiti situatia si pe Calea Circumvalatiunii„, spune primarul Nicolae Robu.

Edilul a anuntat ca pe strada Bogdanestilor sensul ramane catre Piata 700.

Nu se mai face stanga spre Bogdanestilor, dar Bogdanestilor ramane cu sensul spre Piata 700 pentru ca se consuma timpi la semafor si in felul acesta s-a fluidizat traficul pe Circumvalatiunii„, a precizat Primarul Timisoarei.

Cat despre Pasajul Popa Sapca, lucrarile sunt in toi, iar deschiderea traficului pe cele 6 benzi este prevazuta pentru jumatatea lunii decembrie.

Exit mobile version