Opinia Timisoarei

Cum s-a incheiat povestea de groaza din Banat, cu barbatul care si-a ucis nevasta in Portugalia si a traversat Europa cu cadavrul in masina pana acasa?

TIMISOARA. Verdict in cazul celebrei crime care a zguduit in urma cu un an intreg Banatul. Un barbat isi omorase sotia in Portugalia, iar apoi a venit cu cadavrul pe bancheta din spate a masinii pana acasa in Romania, unde planuia sa organizeze inmormantarea.

Dupa ce judecatorii de la Tribunalul Caras Severin il condamnasera la ani grei de inchisoare pe Ion Soma, iar acesta a contestat decizia, astazi, magistratii Curtii de Apel Timisoara au pus capat acestui caz ce a infiorat opinia publica.

Magistratii timisoreni au respins actiunea barbatului, mentinand ca definitiva si irevocabila hotararea anterioara: 13 ani de puscarie plus plata unor daune morale si materiale rudelor sotiei, in valoare de 15.000 de euro.
Ion Soma era arestat inca de anul trecut pentru teribila crima.

Va reamintim, in noiembrie 2014, Ion Soma si-a ucis sotia in Portugalia, dupa care i-a pus cadavrul pe bancheta din spate a unei masini, acoperindu-l cu paturi si haine, si a pornit spre Romania, fara a fi oprit la vreun punct de frontiera pe toata durata calatoriei.

Ajuns la Caransebes, in orasul natal, barbatul i-a spus unui vecin, care este jandarm, ca sotia sa a murit si a adus-o cu masina din Portugalia, urmand sa cumpere un sicriu si sa inceapa pregatirile de inmormantare. Vecinul barbatului a anuntat Politia, spunand ca i s-a parut suspect faptul ca femeia nu a fost transportata spre tara intr-un cosciug.

Politistii au mers la locuinta barbatului, unde au gasit cadavrul femeii, acesta fiind transportat la morga.

In urma autopsiei, medicii legisti au confirmat ca femeia a fost ucisa, fiind injunghiata in spate. Barbatul si-a recunoscut fapta in fata politistilor si procurorilor si a fost imediat cercetat pentru omor si arestat.

CITESTE SI: Poveste de groaza in Banat! Un barbat si-a ucis nevasta in Portugalia si a traversat Europa cu cadavrul in masina pana acasa

CITESTE SI: Condamnare pentru barbatul care si-a ucis nevasta in Portugalia si a traversat Europa cu cadavrul in masina pana acasa, in Banat! Cati ani sta dupa gratii?

Exit mobile version