Opinia Timisoarei

Cum le inchide Nicolae Robu gura timisorenilor care cer copaci in Libertatii? Cati arbori vor fi pusi pana la urma?

TIMISOARA. Primarul Nicolae Robu pune paie pe foc in scandalul copacilor taiati din Piata Libertatii. Desi le-a promis timisorenilor ca pune arbori in ‘Piata Rosie’, asa cum o numesc tot mai multi pe retelele de socializare, edilul-sef compara Libertatii cu marile piete ale Europei, in care nu se prea gasesc copaci.

CITESTE SI: Va mai amintiti Piata Libertatii din Timisoara atat de verde? Nicolae Robu NU! Vreti parc sau piata?

Primarul a publicat pe pagina sa de Facebook mai multe imagini cu cateva piete celebre ale marilor orase europene. Intaiul gospodar al Timisoarei a muncit ceva la noua postare, fiecare fotografie avand si cate o descriere a locului respectiv. Putem vedea, asadar, mai multe piete din Italia, din Franta, Germania, Spania, Belgia, Croatia, Praga, Polonia si Finlanda.

Alaturi de imagini, edilul-sef a postat si cateva remarci. „Arata foarte bine, superb chiar! Sunt fara vegetatie, pline, in schimb, de viata umana! In curand, lor li se vor alatura Piata Unirii din Timisoara si Piata Libertatii din Timisoara, ambele gandite si realizate in acelasi concept cu ele – micile spatii verzi care vor fi in Piata Unirii si putinii copaci care vor exista in Piata Libertatii nu vor reprezenta un impediment pentru acceptarea celor doua piete timisorene alaturi de pietele celebre!”, a scris Robu pe Facebook.

Deci, un lucru este cert: in Piata Libertatii vor fi plantati „putini” copaci, daca este sa ne luam dupa postarea edilului de pe reteaua de socializare.

In GALERIA FOTO alaturata puteti vedea o parte din imaginile prezentate de primar! Restul le gasiti pe reteaua de socializare!

Credeti ca Piata Libertatii poate fi comparata cu marile piete europene?

Foto: Facebook/Nicolae Robu

Exit mobile version