Opinia Timisoarei

Cum l-a impresionat America pe Nicolae Robu? Ce vrea primarul sa ‘aduca’ la Timisoara!

TIMISOARA. Primarul Timisoarei e pregatit de lucru, dupa o vizita „superba” in SUA, unde s-a intalnit si cu cel mai puternic om al lumii, presedintele american Barack Obama. Edilul-sef s-a intors plin de energie si de idei si spune ca a ramas impresionat de frumusetea Washingtonului.

CITESTE SI: Nicolae Robu, fata in fata cu Barack Obama. Ce s-a intamplat la intalnirea lor din SUA?

„In SUA a fost super! A fost foarte bine, am avut un program foarte dens si, asa cum am facut cunoscut pe Facebook, am avut 13 intalniri oficiale in cateva zile, plus cele neoficiale. A fost o vizita foarte reusita, cu investitori nu am avut contact, dar am discutat cu oameni care sunt in relatii cu investitori, le-am prezentat facilitatile pe care noi le oferim”, a declarat Nicolae Robu pentru opiniatimisoarei.ro.

In zilele cat s-a aflat la Washington, primarul Timisoarei a profitat de ocazie si a vizitat si orasul. A ramas incantat de cat de aerisita si de ‘cuminte’ pare capitala Statelor Unite ale Americii. In plus, i-au placut copacii de pe strazi.

„Washington este un oras foarte frumos, imi place foarte mult, este foarte aerisit. Nu prea epateaza cu nimic, dar este un oras cuminte, care mie chiar imi place. Am apreciat ca are foarte multi copaci, dar exact pe principiul pe care il promovez si eu, fara fasii de pamant intre trotuar si carosabil, dar cu foarte multi copaci, pe acea portiune sunt doar alveolele copacilor. Copacul este important in oras, si nu pamantul acela calcat de masini, acela numai strica…”, a povestit Robu pentru opiniatimisoarei.ro.

Ce poate „aduce” intaiul gospodar al orasului din America la Timisoara? Plata cu smartphone-ul… in orice situatie.

„Sunt unele lucruri pe domeniul aplicatiilor pe smartphone. Acolo se fac o multime de plati de pe smartphone, pentru parcare, rezervari de locuri la restaurante, inclusiv popcorn poti sa comanzi si sa platesti de pe telefon. Noi putem folosi sistemul pentru mai multe feluri de plati, pentru orice activitate in care este implicata Primaria Timisoara”, a conchis, pentru opiniatimisoarei.ro, primarul Nicolae Robu.

Exit mobile version