Noutati :

Cum jucam Video Poker, ca la aparate, la un cazino online?

26 septembrie, 2016 - 08:20 AM
Autor: Anonim      
Categorie: FUN
0

Video Poker-ul este unul dintre cele mai populare jocuri în rândul amatorilor de aparate (sau păcănele), fiind cunoscut în primul rând pentru perioada de joc prelungită pe care ți-o oferă în comparație cu jocurile tradiționale de tip slots. Însă cum totul trece pe online, iar fumatul a devenit interzis în locurile publice și implicit în sălile de jocuri, ce poate fi mai plăcut decât să-ți petreci câteva ore jucând acest joc palpitant în confortul stabilit de tine? Iată cum poți juca Video Poker la un cazinou online:

Deschiderea unui cont nou

Înainte de toate, trebuie să alegi un operator de pariuri online licențiat în România care dispune de astfel de jocuri. Unele cazinouri online oferă chiar și peste 30 de variații ale acestui joc, care provine din clasicul Five card draw. Accesează lista completă a operatorilor online de jocuri de noroc care includ Video Poker în oferta lor:

Video Poker online ca la aparate

pariuri-publicitate-1

Depunerea fondurilor

În funcție de operatorul ales, vei avea la dispoziție mai multe mijloace de depunere a fondurilor în contul tău online. Cele mai comune metode utilizate de pariorii români sunt: plata prin card de debit, plata prin portofel electronic (Skrill, Neteller) și Paysafecard.
Însă, dacă nu vrei să ai de a face cu niciuna dintre acestea, trebuie să alegi un operator de pariuri care activează și offline (care deține sucursale fizice în România). În acest caz, vei putea depune și retrage bani din contul online direct din agențiile de cartier, fără să mai ai nevoie de card bancar sau de nimic altceva.

Alege jocul potrivit

pariuri-publicitate-2
Jacks or Better și Deuces Wild sunt cele mai populare jocuri de Video Poker de pe internet. Însă, alte nume de jocuri pe care trebuie să le cunoști ar fi Bally’s All American, Tens or Better, Joker’s Wild, Bonus Poker și Double Bonus, însă vei descoperi alte zice sau chiar sute de variații dacă inspectezi toată piața.
Dacă analizezi fiecare joc în parte, vei găsi anumite diferențe pe care cu siguranță le vei putea folosi în favoarea ta, alegând jocul care se potrivește cel mai bine în relație cu stilul tău de joc.

Ce este Video Poker-ul?

Dacă nu știi cum se joacă acest joc și care este ideea lui, voi încerca să-ți explic acest lucru cât se poate de simplu, pornind de la premiza că știi deja care sunt mâinile câștigătoare la jocul de poker în general (o pereche, două perechi, trei de un fel, chintă, culoare, full, careu, chintă de culoare și chintă roială).
Atunci când începi o rundă de joc vei primi 5 cărți, din care le vei alege pe cele pe care vrei să le reții. Apoi, vrei primi alte cărți în locul celor la care ai renunțat și în funcție de ce mână ai, vei fi sau nu recompensat. Începând de la o pereche de valeți (JJ), primești o cotă (afișată în tabelul de plăți) pentru fiecare mână pozitivă.

Dacă ai vreo nedumerire cu referire la Video Poker sau la poker în general, te poți implica în discuțiile de pe forumul poker al comunității pariorilor din România, acolo unde vei putea dialoga cu alți pasionați.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor