Opinia Timisoarei

Cum ‘face picioare’ un telefon pus pe masa, la terasele din Timisoara, dupa o metoda… ‘nemteasca’?

TIMISOARA. Metoda simpla, rapida si imbatabila de furat telefoane la Timisoara! O dovedeste din plin o femeie venita taman din Germania care a subtilizat un mobil asezat pe o masa de clientul unui local de pe strada Alba Iulia.

Un apel al unui barbat care anunta disparitia unui telefon  i-a mobilizat duminica seara pe politistii locali de Interventie Rapida care patrulau in Piata Victoriei. Acestia au descins la terasa indicata unde omul le-a povestit ca in timp ce statea linistit la masa impreuna cu prietenul lui, mobilul a disparut ca prin farmec. Si-a amintit insa ca o femeie si-a tot facut de lucru prin zona cu putin timp inainte si a reusit sa o descrie. Pe baza semnalmentelor oferite de pagubit, politistii au reusit sa o identifice pe suspecta – o femeie de 39 de ani cu domiciliul in Germania.
Aveau sa afle ca, atunci cand victima a devenit agitata si a chemat politia in ajutor, hoata a incercat sa scape de prada si a aruncat telefonul intr-un ghiveci cu flori. Femeia a fost preluata de politistii de la Sectia 1 pentru continuarea cercetarilor.

Exit mobile version