Opinia Timisoarei

Cum arata intersectia de la Marasti, inainte de inaugurare

TIMISOARA. S-a muncit pe branci in sensul giratoriu de la Marasti pentru ca luni dimineata intersectia sa fie deschisa traficului, chiar in prima zi de scoala.

CITESTE SI: Autobuze ‘inspumate’, aplauze pentru seful Societatii de Transport si 20 de Armonii pe linii in Timisoara, in prima zi de scoala. Anuntul primarului Nicolae Robu 

Odata cu largirea intersectiei, s-au produs o serie de modificari si in ceea ce priveste marcajele, pentru ca soferii sa se poata orienta mai bine spre benzile destinate iesirilor din sensul giratoriu.

Imaginile aeriene ale celor de la Eye in the sky dezvaluie cum arata sensul giratoriu dupa ce a fost largit.

 

Va reamintim, santierul pentru largirea cu o banda a sensului giratoriu din Piata Marasti a inceput in luna iunie, insa a fost oprit, pentru ca in zona au fost descoperite vestigii. Vreme de o luna, arheologii au scos la iveala mai multe bucati din zidul fostei cetati. Lucrarile au fost reluate in iulie, dupa ce Primaria a primit unda verde de la Directia Judeteana de Cultura Timis.

Primaria Timisoara a anuntat ca in data de 10 septembrie, odata cu inceperea noului an scolar, strada Alexandru Ioan Cuza, strada Oituz, Sfantul Ioan si sensul giratoriu vor fi deschise circulatiei. Lucrarea s-a executat cu bani de la bugetul local.

Exit mobile version