Opinia Timisoarei

Culmea tupeului, in Timis: sa conduci o masina furata, cu acte false. Cati bani a dat soferul pentru ele

TIMIS. Surpriza la frontiera in Timis. Un tanar de 31 de ani, aflat la volanul unui Mercedes cu numere de Marea Britanie, a ajuns in Punctul de Trecere Frontiera de la Cenad.

CITESTE SI: ‘Cadou’ surprinzator. Timisoara va primi 44 de autobuze electrice, de peste 25 de milioane de euro. Nicolae Robu: ‘Ne trebuie soferi, cat mai multi soferi’ 

Politistii i-au verificat documentele, dar si masina, si aveau sa constate o multime de lucruri: certificatul de inamtriculare britanic pentru autoturism era fals, masina fusese anuntata drept furata, iar placutele de inmatriculare apartineau altui autoturism.

Tanarul a recunoscut in cele din urma ca a obtinut certificatul de inamtriculare, dar si masina, in urma cu doar doua zile si platise pentru ele 7000 de lire sterline. A sustinut insa ca nu avea habar ca era vorba ca era furata.

Mercedesul, de aproximativ 12.000 de euro, a fost indisponibilizat la Politia de Frontiera, iar soferul s-a ales cu dosar penal pentru punerea in circulatie sau conducerea unui vehicul cu numar fals de inmatriculare, tainuire si uz de fals.

Exit mobile version