Opinia Timisoarei

Cu tupeu pe pista de biciclete Timisoara – Serbia. Sofer filmat cu BMW-ul pe traseu. Video

TIMISOARA. Pista de biciclete care leaga Timisoara de frontiera cu Serbia este plina de gropi, iar starea asfaltului este rezultatul soferilor care, intr-un dispret total fata de lege, urca cu masinile pe ruta pentru biciclisti.

CITESTE SI: Pista de biciclete Timisoara – Cenad, din viitoarea retea de peste 1700 de kilometri cu bani europeni, licitatie pentru primul tronson 

Inca un conducator auto a fost filmat pe cand venea dinspre Utvin si se indrepta spre Timisoara. Nici macar nu a incetinit in dreptul unor biciclisti care il apostrofau de pe marginea traseului, unde se retrasesera din calea masinii.

Imaginile de mai jos nu mai au nevoie de niciun comentariu.

VIDEO: Ovidiu Maxin

Cei care utilizeaza in mod curent cea mai lunga pista de biciclete din Romania sunt nemultumiti de felul in care aceasta este intretinuta si reclama multimea de gropi din asfalt care asteapta de mult timp sa fie astupate de catre Consiliul Judetean Timis, in a carui responsabilitate se afla ruta.

UPDATE: Politistii au inceput cercetarile pentru a-l identifica pe soferul care a urcat cu masina pe pista de biciclete.

UPDATE 2: Politistii au identificat proprietarul autoturismului care a circulat pe pista de biciclete. Oamenii legii continua cercetarile pentru a stabili cine a fost la volanul masinii.

 

Exit mobile version