Opinia Timisoarei

Cu salteaua in spinare, filmat pe cand se grabea s-o arunce la margine de strada, in Timisoara. Cu cat a fost amendat nesimtitul. Foto

TIMISOARA. Si-au facut curatenie in gospodarii si s-au gandit ca, daca lasa deseurile la colt de strada le va ridica cineva. I-au intampinat insa politistii locali, care i-au amendat drastic.

CITESTE SI: Familie ramasa fara acoperis deasupra capului in miez de iarna. Casa cuprinsa de flacari langa Timisoara. Video 

Primul individ a fost prins de politisti la intersectia strazilor Romulus cu Grofsoreanu. Omul a venit cu o saltea veche in spate si a aruncat-o langa un container in care se puneau haine. Politistii l-au identificat cu ajutorul camerelor de supraveghere si i-au dat o amenda de 6000 de lei. Pe langa sanctiune, barbatul s-a ales si obligatia de a curata locul.

Alte trei persoane care au aruncat gunoaie dupa bunul plac la colt de strada pe Plevnei, Brasov si Preyer au fost prinsi de politisti tot cu ajutorul camerelor de luat vederi. Fiecare s-a ales cu amenda de 3000 de lei si cu obligativitatea curatarii locului in care au abandonat gunoaiele.

Politistii locali le reamintesc timisorenilor ca amenzile pentru abandonul de deseuri pe domeniul public sunt cuprinse intre 3000 si 6000 de lei, iar cei care sunt prinsi au si obligatia de a igieniza locul. In cazul in care acest lucru nu se intampla, iar deseurile nu sunt predate unui operator specializat, amenzile sunt cuprinse intre 7500 si 15.000 de lei.

Exit mobile version