Opinia Timisoarei

Cu rulotele pe iarba. Cum lasa Primaria Timisoara sa fie distruse parcurile orasului. Doar avem Piata de Evenimente…

TIMISOARA. Orice sofer care indrazneste sa urce cu masina pe vreun colt de spatiu verde are toate sansele sa fie amendat de catre vajnicii politisti locali ai Primariei Timisoara. Aceeasi municipalitate insa da cu nonsalanta autorizatii pentru evenimente in parcuri care presupun exact acelasi lucru: distrugerea spatiilor verzi.

Aceasta in conditiile in care primarul Nicolae Robu anunta odata cu schimbarea Pietei Libertatii ca aceasta va fi folosita tocmai pentru manifestari de tot felul, iar acesta este motivul pentru care a taiat toti copacii din perimetru si a pavat-o, ca sa faca loc… evenimentelor de anvergura.

O serie de fotografii care surprind felul in care sunt tratate parcurile de catre primarie au fost postate de consilierul local Adrian Orza.

Dupa ce Parcul Rozelor a fost afectat de Streetfood festival, acum parcul Regina Maria a devenit tinta celor care dispretuiesc parcurile orasului. Si nu ma refer aici la participanti, ci la decidentii care permit asta. Spunea o tanara ca peste tot in lume se sta pe iarba, se citesc carti, etc. Vi se pare ca in poze se intampla asa ceva? Sigur ca pe tăpșanuri se poate organiza asa ceva, dar NU in parcuri amenajate! Nu in parcurile emblematice, istorice ale orasului„, a notat furios consilierul local, alaturi de imagini, pe pagina sa de Facebook.

Postarea a nascut vii reactii. In majoritatea lor, comentatorii se pronunta pentru organizarea de evenimente in parcurile orasului, insa sustin ca cele care presupun instalarea de rulote pe spatiul verde ar trebui mutate in alte zone.

Exit mobile version