Opinia Timisoarei

Cu fruntea sus. SCM Timisoara pierde duelul cu Oradea de sub panou, dar ramane cu amintirea unui sezon bun

TIMISOARA. 70-87 in meciul al doilea de la Oradea, iar „leii” din Banat incheie acest sezon competitional in sferturile de finala. Adica in play-off, depasind echipe ca Steaua sau Dinamo, care cu bugete mult mai mari se bat pentru ramanerea in elita.

Reperele acestei stagiuni sunt calificarea in playoff-ul Ligii Nationale, accederea la turneul final al Cupei Romaniei, Timisoara fiind si singura echipa care a invins in Cupa castigatoarea competitiei, si prezenta cu echipa de juniori sub 16 ani la turneul final al campionatului national rezervat acestei categorii de varstă, care va fi organizat saptamana viitoare la sala „Constantin Jude”.

A fost o editie de campionat cu o foarte mare incarcatura psihica, total diferita de cele anterioare, cu foarte multe zile petrecute in camere de hotel in regim de bula sanitara, cu multe restrictii, cu putine meciuri jucate la Timișoara si acelea fara suporterii inflacarati si cu multe deplasari.

„Temutul virus care a schimbat intreaga lume nu ne-a ocolit nici pe noi atunci cand aproape tot baschetul romanesc a fost lovit puternic de Covid-19. Disciplina a fost apoi cuvantul de ordine si cu mari sacrificii am dus la bun sfarsit acest sezon, neavand nici o partida reprogramata sau pierdută la „masa verde”. Ne-am bucurat de baschet, a fost singura motivatie sa trecem peste toate restrictiile impuse si sa reprezentam Timisoara la un nivel ridicat de performanta. Este sportul pe care il iubim, dar ne este dor de caldura publicului si speram ca sezonul urmator sa fie unul precum cele premergatoare actualei pandemii”, a fost mesajul clubului dupa eliminarea din play-off.

Chiar daca a pierdut intalnirea cu Oradea, Timisoara a facut-o cu capul sus si demontreaya in continuare ca baschetul ramane un punct de reper in orasul de pe Bega.

Exit mobile version