Opinia Timisoarei

Cu ce mesaje pe tricou a venit un consilier judetean din Timis la plenul in care se decide soarta vicelui liberal?

 

UPDATE: CITESTE SI: Nicio surpriza in Consiliul Judetean Timis! PPDD-istul Florian Zanfir este noul vicepresedinte. Ce avere uriasa are?

CITESTE SI: Circ si in plenul CJ Timis pentru schimbarea majoritatii politice. Ce au facut consilierii judeteni din doua grupuri politice?

TIMISOARA. Liviu Cocean, consilier judetean din partea PNL si presedinte al TNL Timis a sosit, vineri, la plenul CJ Timis cu un tricou alb cu pe care a scris mai mult mesaje in semn de protest pentru viata politica din Romania.

Pe tricoul lui Cocean scrie „Fa-te frate cu dracu’ (PSD) ca sa treaca Ponta”, iar pe spate este urmatorul mesaj: „PSD+PC+UNPR = intoarcerea la comunism”.

Purtatorul tricoului spune ca poarta acest tricou „in semn de protest fata de ceea ce se intampla in Romania, nu numai pentru ce se intampla la Timisoara in Consiliul Local si Consiliul Judetean„.

Consiliul Judetean Timis va discuta astazi schimbarea din functia de vicepresedinte al CJ Timis a liberalului Marian Vasile si numirea in aceasta functie a lui Florian Zanfir (PPDD).

Exit mobile version