Opinia Timisoarei

Cu BMW-ul in… mormant, la Timisoara! Zidul unui cimitir si un loc de veci, facute zob! FOTO!

TIMISOARA. A izbit violent zidul cimtirului din Calea Sagului din Timisoara, iar bucati din el s-au prabusit pe mormantul din vecinatate, pe care l-a spart. Pe scurt, un accident petrecut in noaptea de vineri spre sambata la Timisoara. Protagonist – un sofer cu un BMW cu numere de Italia.

Cel mai probabil din cauza vitezei conducatorul auto a pierdut controlul volanului, masina a derapat, s-a urcat pe trotuar si a intrat cu putere in zidul cimitirului unde a produs pagube serioase. O parte din perete si un loc de veci au fost facute praf.

BMW-ul a suferit avarii serioase, la randul lui, astfel ca soferul a fost nevoit sa abandoneze masina la locul accidentului. A fost identificat de politistii de la Rutiera care il asteapta astazi sa dea declaratii.  Conducatorul auto e bun de plata.

___________

UPDATE: Soferul care a ajuns cu masina in gardul cimitirului de pe Calea Sagului din Timisoara este un tanar in varsta de 25 de ani din Moldova Noua, judetul Caras- Severin. In urma accidentului acesta a suferit rani usoare, fiind transportat la spital pentru ingrijiri medicale.

„In acest caz, politistii au deschis dosar penal pentru vatamare corporala din culpa. De asemenea, tanarului i-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei”, a declarat Mirela Draghicioiu, purtatorul de cuvant al IPJ Timis.

Exit mobile version