Opinia Timisoarei

CSU Poli Timisoara, medaliata cu argint la floreta in concursul pe echipe

TIMISOARA. CSU Poli Timisoara, avandu-i in componenta pe Benjamin Bodo, Bogdan Dascalu, Valentin Nita si Iulian Teaca, s-a clasat pe pozitia a doua a Campionatului National de floreta pe echipe, organizat in Bucuresti.

Alb-violetii, condusi de multiplul medaliat national Benjamin Bodo au avut o prestatie convingatoare la turneul ce a reunit cele mai bune 6 echipe din tara. S-a jucat dupa sistemul fiecare cu fiecare, iar CSU Poli a castigat 45-25 cu CSA Steaua 2, 45-27 cu CSTA Bucuresti, 45-24 cu CS satu Mare si 45-28 cu CSS Triumf Bucuresti.

Banatenii au jucat finala mare cu Steaua 1 si dupa o partida extrem de disputata, „militarii”, in componenta Tom Gombos, Alexandru Pirva, Silviu Rosu, Alexandru Sirb s-au impus cu 45-40.

Medalia de bronz a fost castigata de a doua echipa a clubului CSA Steaua (Justin Albeanu, Radu Burcea, Jasper Machetanz, Petru Surcel).

In concursul feminin pe echipe, CSU Poli in componenta Ana Boldor, Anastasia Ceres, Andreea Gheorghe, Ingrid Miti Bikfalvi si-a adjudecat medalia de bronz.

Exit mobile version