Opinia Timisoarei

Cruzime fara margini! Catelusi aruncati dintr-o masina in Timis. Unul a murit

TIMISOARA. A vrut sa scape de ei si i-a aruncat dintr-o masina, apoi a fugit. Vorbim de un individ fara suflet care s-a descotorosit de 3 catelusi de cel mult o luna. Din pacate, in urma socului, unul dintre pui a murit.

CITESTE SI: Nicoleta Voica, Petrica Moise, Nicu Novac si multi alti indragiti cantareti la Festivalul Vinului de la Timisoara! Vezi toate vedetele si programul!

S-a intamplat pe strada Victor Vlad Delamarina din Lugoj, unde in aceasta dimineata un sofer a azvarlit cei 3 catelusi de pe geamul autoturismului, chiar in fata unei brutarii. Apoi a demarat in tromba si a disparut.

CITESTE SI: Doua lanturi de hoteluri faimoase vor la Timisoara! Unde cazam turistii in Capitala Culturala a Europei?

Angajatii unui service auto din apropiere i-au luat de pe strada, de teama sa nu fie calcati de masini. I-au hranit cu lapte si au incercat sa-l salveze pe cel de-al treilea care se lovise la impactul cu trotuarul. Din pacate, acesta din urma nu a supravietuit, noteaza lugojinfo.ro.

CITESTE SI: Invazie de buburuze si gandacei verzi, urat mirositori, la Timisoara! Sunt si la tine in cartier?

Cum la service s-au aciuat si alti catei de care angajatii au grija, oamenii spun ca nu-i pot pastra si pe acestia, asa ca ii invita pe iubitorii de animale sa vina sa ii adopte, pe strada Narciselor din Lugoj.

Exit mobile version