Opinia Timisoarei

Cristina de la Impact, o mamica fericita. Gemenii pe care i-a adus pe lume inainte de termen sunt perfect sanatosi

Cristina de la Impact i-a adus pe lume pe cei doi gemeni cu aproape doua luni inainte de termen. Pentru ca baieteii sunt perfect sanatosi si evolueaza bine, vor fi externati saptamana viitoare.

Cristina de la Impact este o mamica fericita. Dupa un travaliu lung si obositor care a durat 24 de ore si o nastere cu emotii, solista a adus pe lume doi baietei sanatosi. De zece zile de cand au venit pe lume gemenii cantaretei sunt in atentia medicilor de la Maternitatea Polizu. Micutii s-au nascut prematur, cu doua luni inainte de termen, insa nu au avut probleme de sanatate, chiar daca organele lor nu erau complet dezvoltate.

Toma David (1300 gr) si Matei Nikolas (1550 gr.) ar putea sa ajunga acasa saptamana viitoare, desi initial medicii preconizasera ca va fi nevoie de cel putin o luna de zile de spitalizare, timp in care sa fie atent mnonitorizati. Pana atunci insa, Cristina este bucuroasa ca si-a luat in serios rolul de mama.
Daca pana acum putea doar sa-i priveasca, de cateva zile, artista schimba de zor scutece si se pregateste sa-i alapteze.
Citeste mai mult AICI

Exit mobile version