Opinia Timisoarei

Cristi Borcea a dezvirginat-o pe Alina Vidican cand au facut sex intr-o cada plina cu sampanie Moet! Au folosit 150 de sticle

Povestea de iubire dintre Cristi Borcea si Alina Vidican a inceput in urma cu opt ani, iar pentru prima noapte de dragoste, dinamovistul i-a pregatit brunetei o atmosfera ca-n filme: a umplut o cada cu sampanie scumpa.

Alina si Cristi s-au vazut pentru prima data in avion.

Borcea venea de la Timisoara la Bucuresti, cand privirile i-au fost atrase de tanara care pe atunci avea doar 19 ani.

Am urcat in avion si, deodata, am avut o viziune. Am crezut ca s-a prabusit avionul si sunt in Rai. Am vazut-o pe Alina si m-am indragostit pe loc. A fost dragoste la prima vedere, asa cum mi-am dorit mereu, dar credeam ca e posibil doar in filme”, a povestit Borcea in ultimul numar al saptamanalului Fanatik.

La coborarea din avion, cei doi au facut schimb de numere de telefon si s-au revazut la cateva zile dupa aceea. Pentru a o cuceri pe fata visurilor sale, seful dinamovistilor a pregatit o atmosfera speciala si au facut sex intr-o cada plina cu sampanie. Cristi povesteste ca, pentru a umple cada, a trebuit sa toarne 150 de sticle.
Toata “distractia” l-a costat circa 7.500 de euro, pentru ca a folosit sampanie Moët, pretul minim al unei sticle fiind de 50 de euro. Conform declaratiilor mamei Alinei, aceasta ar fi fost si prima partida de sex a fetei ei. “Alina era virgina cand l-a cunoscut pe Cristi”, a marturisit, pentru Fanatik, cea care, in urma cu o luna, i-a devenit soacra dinamovistului.

Pe 20 iunie, Alina si Cristi s-au casatorit civil, iar nas le-a fost Gigi Becali. Pe 20 august, cei doi indragostiti au programata cununia religioasa, iar petrecerea care va urma se preconizeaza a fi “nunta anului in Romania”.

Gigi Becali il scapa de blesteme pe Borcea

Gigi Becali a uitat de rivalitatea cu Dinamo si l-a consolat pe finul sau, Cristi Borcea, dupa egalul cu anonimii de la Varazdin, 2-2, din preliminariile Europa League. Dupa ce actionarul dinamovist i s-a plans intreaga seara ca ar fi blestemat, patronul Stelei a decis sa-i trimita un preot acasa. “Borcea mi s-a plans toata noaptea ca e blestemat. Am vorbit cu duhovnicul meu sa-i faca sfestanie acasa. Numai dracul e de vina pentru rezultat. Puteau sa faca lejer 5-0, dar apoi au fost egalati la 2. Era suparat rau Borcea”, a spus Gigi Becali.

Mihaela Borcea a ales-o pe Miss Bikini 2011

Abia revenita din vacanta pe care a petrecut-o alaturi de fostul sot si de copii in Antalya, Mihaela Borcea a fost prezenta, joi seara, intr-un renumit club din Bucuresti, unde a ales-o pe Miss Bikini 2011, impreuna cu un juriu din care au mai facut parte Catalin Botezatu, Joshua Castellano si multi specialisti in modelling.

Mihaela Borcea a afisat un bronz perfect si s-a distrat alaturi de mai multi prieteni. Ea s-a numarat si printre sponsorii concursului, oferindu-le castigatoarelor pachete de infrumusetare la salonul ei din centrul Bucurestiului.

Exit mobile version