Opinia Timisoarei

Criminalul de la Faget, dus la Spitalul Municipal din Timisoara. Video

TIMISOARA. Politistii l-au dus, joi dimineata, pe criminalul de la Faget, la Spitalul Municipal din Timisoara pentru a i se recolta probe de sange.

CITESTE SI: Barbatul care a ucis un om si a bagat mai multe persoane in spital a fost prins noaptea trecuta de politisti, in Timis. Foto si video 

CITESTE SI: ‘Icoana de argint m-a scos afara din casa si m-a facut sa fac rau’. Marturisirile socante ale criminalului de la Faget 

Oamenii legii vor sa afle, in acest fel, daca barbatul a consumat droguri sau alcool.

Va reamintim, Ionel Boldea a fost capturat in noaptea de miercuri spre joi la volanul unei masini, in satul sau natal Bichigi, care apartine de Faget. El nu a opus rezistenta in momentul capturarii.

Tanarul a ucis, miercuri dimineata, un barbat in parcul din orasul Faget, judetul Timis, si dupa ce a injunghiat-o pe sotia acestuia, lasand-o intr-o balta de sange.

A fugit cu una dintre bicicletele celor doi soti si a incercat sa intre intr-un local din Temeresti, fiind surprins pe camerele de supraveghere.

Ulterior, el a intrat in casa unei familii unde s-a baricadat in baie, in timp ce politistii l-au inconjurat. La un moment dat, tanarul a iesit din baie, a vrut sa ii loveasca pe politisti, a trecut de ei si a fugit in curtea gospodariei, unde s-a urcat intr-o masina cu care a trecut prin porti si a fugit pana in zona satului Bichigi. Atunci politistii au tras trei focuri de arma, iar un glont a lovit portiera. Masina a fost ulterior abandonata intr-un sant.

La Temeresti, el a facut alte patru victime: o batrana a fost injunghiata, o persoana a fost lovita cu masina si alte doua au fost agresate.

Femeia injunghiata in parc a fost transportata initial la Spitalul din Faget de unde a fost preluata de elicopterul SMURD si adusa la Spitalul Judetean din Timisoara unde a intrat direct in operatie.
Tot la Spitalul Judetean din Timisoara au fost aduse alte doua victime ale barbatului, cu o salvare.

Peste 200 de politisti l-au cautat, inclusiv cu ajutorul unei drone si al unui elicopter care au survolat zona. Boldea a fost dat si in consemn la frontiera.

Video: George Stefanita

Exit mobile version