Opinia Timisoarei

Criminalul care si-a injunghiat iubita langa Catedrala, la Timisoara, fata in fata cu judecatorii

TIMISOARA. Cosmin Gheorghe Titis, cel care a ucis o tanara in parcul de langa Catedrala din Timisoara, in septembrie, ajunge fata in fata cu judecatorii.

CITESTE SI: Atac sangeros la Timisoara, langa Catedrala. Femeie injunghiata in parc 

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Timis au finalizat ancheta, au intocmit rechizitoriul si l-au trimis pe tanar in judecata, pentru omor calificat in stare de recidiva postexecutorie.

Procesul se va desfasura la Tribunalul Timis.

Va reamintim, in 20 septembrie anul trecut, zeci de politisti l-au cautat Cosmin Gheorghe Titis, dupa ce si-a ucis iubita de 21 de ani in parcul din spatele Catedralei, orbit de gelozie.

Acesta a fugit imediat dupa ce a comis atacul, si a fost gasit langa calea ferata, pe raza localitatii Giarmata Vii, unde a fost inconjurat de politistii de la Biroul de Investigatii Criminale si cei de la Sectia 1.

Barbatul si-a atacat iubita in parc, in timp ce aceasta se plimba cu o prietena. S-a apropiat si a tras-o deoparte sa-i spuna cateva vorbe. Apoi, a scos un cutit, pe care il tinea intr-o teaca, si i l-a infipt tinerei in gat, in piept si in zona fetei de mai multe ori.

A abandonat-o prabusita la pamant intr-o balta de sange si a fugit.

Ingrozita, prietena tinerei a dat alarma la numarul de urgenta 112.

La locul atacului au venit rapid politistii si medicii. Acestia din urma s-au chinuit minute in sir sa o resusciteze pe fata si au transportat-o la spital. Din pacate insa, din cauza ranilor grave, tanara s-a stins la Spitalul Municipal.

 

VIDEO: George Stefanita

Exit mobile version