Opinia Timisoarei

Crima sangeroasa in Timis! O femeie a fost ucisa cu salbaticie si desfigurata de un individ care a incercat sa o violeze

TIMIS. A stalcit-o in bataie si i-a zdrobit pur si simplu fata de nu o mai puteai recunoaste! O femeie de 67 de ani a pierit sub o ploaie de lovituri pe care i le-a aplicat fara mila un angajat de-al fiului sau.

Totul s-a intamplat noaptea trecuta la o stana de langa Lovrin.

Femeia de 67 de ani era de loc din Sibiu si, impreuna cu sotul ei, a venit la Timisoara sa-si viziteze unul dintre cei doi fii care era internat la spital cu probleme serioase de sanatate. Dupa ce s-au asigurat ca baiatul e pe maini bune, parintii au pornit spre Lovrin unde cel de-al doilea fiu are o stana de oi. Cand au ajuns la saivan, oamenii au constatat ca cei doi boitari angajati erau beti. Tatal a luat o parte dintre oi si pe unul dintre ciobani si a pornit pe un camp, iar fiul a plecat cu cel de-al doilea cioban. Mama a ramas singura la stana.

La un moment dat, boitarul care plecase cu baiatul s-a intors la saivan. Se pare ca s-a dus glont la femeie si a inceput s-o loveasca cu putere. Apoi, a dezbracat-o si a incercat s-o violeze. Era insa prea beat, asa ca, furios peste masura, a scos-o pe batrana  din baraca, a tarat-o  cativa zeci de metri, iar apoi a snopit-o in bataie. A desfigurat-o pur si simplu si a lasat-o apoi sa zaca intr-o balta de sange.

Pesemne, cand si-a dat seama ca femeia nu mai respira, ciobanul a disparut.

O jumatate de ora mai tarziu, batrana a fost gasita de sotul si fiul ei la 20 de metri de saivan, fara suflare.

Politistii si procurorul au inceput imediat o ancheta. Oamenii legii incearca sa il gaseasca acum pe ciobanul fugar pe care il socotesc drept principalul suspect de crima.

Video-ul nu poate fi incarcat.
Exit mobile version