Opinia Timisoarei

Crima langa Timisoara, in Chisoda? Barbat gasit mort in casa, cu lovituri la cap

TIMISOARA. Politistii sunt in alerta, dupa ce un batran de 67 de ani a fost gasit fara suflare in propria casa din localitatea Chisoda de langa Timisoara. Cumplita descoperire a fost facuta chiar de fiica barbatului care venise sa il viziteze.

Ingrozita, femeia a chemat Politia. Criminalistii au inceput imediat cercetarile si, din primele verificari, cred ca au de-a face cu un omor.

Aceasta, deoarece batranul era prabusit pe pat, plin de sange, si avea mai multe lovituri in zona capului care probabil i-au fost aplicate cu un obiect contondent. Oamenii legii sustin insa ca intrare in casa barbatului nu pare sa fi fost fortata. Criminalistii cred ca moartea barbatului a survenit in urma cu 12-24 de ore.

Fiul acestuia locuieste in casa alaturata, dar nu-si vorbesc de ani buni. S-a ingrijorat insa ca nu il mai vazuse de aproape 2 zile si a sunat-o pe sora lui pe care a rugat-o sa ii faca o vizita. Asa a iesit la iveala nenorocirea.

Batranul traia singur in locuinta pe care o avea in Chisoda si nu facea parte din randul familiilor instarite.
Politistii aduna acum probe si incearca sa afle ce s-a intamplat in casa barbatului. Stau de vorba cu vecinii si cu membrii familiei pentru a vedea daca omul avea sau nu bani in casa ori obiecte care ar fi putut suscita interesul hotilor.

 

Exit mobile version