Opinia Timisoarei

Crima intre migranti, la Timisoara. Barbati injunghiati in plina strada, la Gara de Nord. Politistii in alerta. Foto si video

TIMISOARA. Atac sangeros la Timisoara, luni dupa amiaza. Un barbat a murit iar un altul este in stare grava, dupa ce au fost injunghiati in plina strada, in apropiere de Gara de Nord.

CITESTE SI: Drumul de la ‘agentiile de turism’ din Turcia pana la casele parasite din Timisoara, unde smulg parchetul si il pun pe foc. Filmul operatiunilor in care au fost capturati mii de migranti si traficanti. Video 

Cei implicati in incaierare erau migranti, iar potrivit martorilor, scandalul a inceput pe malul Begai, pe Splaiul Titulescu. Acolo, mai multi transfugi s-au incaierat, iar doi afgani au fost injunghiati. Acestia au reusit sa fuga pana pe Bulevardul Dragalina unde, din cauza ranilor, s-au prabusit. Cei care au asistat la intreaga scena spun ca atacatorii s-au despartit, alergand in directii diferite.

Oamenii din zona au dat imediat alarma la 112, iar mai multe echipaje de la Ambulanta si Politie au fost chemate de urgenta la locul atacului.

Cei doi raniti au fost dusi de urgenta la spital, insa unul dintre ei a murit. Si cel de-al doilea barbat injunghiat este in stare grava, iar medicii fac eforturi sa-i salveze viata.

Politistii au intrat in alerta si incearca sa-i gaseasca pe agresorii care a disparut imediat dupa ce au aplicat lovitura.

Mai multe echipaje fac verificari in zona Garii si aduna informatii in speranta ca vor obtine un indiciu care sa-i duca pe urmele atacatorilor.

UPDATE: Zeci de migranti au fost adunati din zona Garii de Nord si dusi la sediul Politiei pentru a fi audiati in legatura cu cele intamplate.

UPDATE 2: Echipaje de politie si jandami sunt si in zona periurbana a Timisoarei si incearca sa dea de urma migrantilor. De asemenea, transfugi au fost luati din parcuri si din cladirile abandonate in care isi fac veacul, pentru a fi audiati. Oamenii legii fac verificari inclusiv pe autostrada, pentru a captura migrantii care circula in apropierea orasului. Cu totii urmeaza sa fie supusi unor interogatorii de catre ofiterii de politie la Timisoara.

Video: George Stefanita

CITESTE SI: Alin Nica reactioneaza dupa ce Dominic Fritz s-a plans ca doar Primaria Timisoara asigura spatii de cazare pentru migranti: Sunt surprins ca nu stie ca noi am pus deja la dispozitie unul pentru 45 de persoane, igienizat, compartimentat si autorizat de DSP Timis. Foto

CITESTE SI: Dominic Fritz, dupa crima intre migranti de la Timisoara: Suntem singura autoritate care pune la dispozitie spatii de carantinare pentru migranti. Inca astept sa ofere si CJT unul 

UPDATE: 6 suspecti anchetati de politie in cazul crimei sangeroase intre migranti la Timisoara. Video cu momentul atacului 

Exit mobile version