Opinia Timisoarei

Crima ingrozitoare! Barbat omorat in bataie cu bestialitate la Timisoara pentru o tigara. Cum a fost prins ucigasul?

TIMISOARA. Crima socanta la Timisoara! Un barbat de 47 de ani a fost pur si simplu zdrobit in bataie de un altul cu 20 de ani mai tanar. Loviturile cu o bata si cu picioarele au fost intr-atat de puternice ca omul a murit. Cadavrul i-a fost gasit dupa 2 zile.

Tragedia s-a petrecut intr-o cladire dezafectata din zona fostei fabrici Fructus, din centrul Timisoarei. Barbatul de 47 de ani a mers acolo sambata noaptea impreuna cu doi oameni ai strazii, unde s-au pus la baut. Au reusit in trei sa dovedeasca nu mai putin de 7 sticle de spirt medicinal.

Alcoolul cu multe grade i-a luat mintile unuia dintre tovarasii sai, un tanar de 27 de ani.

La un moment dat, acesta a cerut o tigara. Ceilalti doi au refuzat sa-l serveasca, iar asta l-a scos din sarite. A insfacat un par si a inceput sa-i loveasca.

Pe  barbatul de 47 de ani l-a calcat pur si simplu in picioare si l-a izbit de zeci de ori cu bita, pana cand si-a dat obstescul sfarsit. Cea de-a doua victima a lesinat dupa numai cateva lovituri.

Agresorul a disparut, iar tovarasul care cazuse inconstient s-a trezit langa cadavru dupa doua zile. Ingrozit, boschetarul a fugit intr-un suflet la politie sa povesteasca grozavia care se petrecuse.

Politistii de la Serviciul Investigatii Criminale au descins la cladirea dezafectata unde au descoperit trupul neinsufletit al barbatului, care arata intr-un hal de nedescris. Era tumefiat, avea organele interne strivite, iar oasele aproape toate rupte, semn ca ucigasul a lovit cu o forta nebuna.

Barbatul care a supravietuit atacului a reusit sa le ofere politistilor o buna descriere a tanarului, astfel ca la scurt timp, oamenii legii l-au identificat si l-au prins pe o strada din Timisoara.

Atacatorul a fost retinut pentru 24 de ore si dus in arestul IPJ Timis. Maine va aparea in fata judecatorilor care vor decide daca il arunca dupa gratii pentru urmatoarele 29 de zile, sub acuzatia de omor.

Exit mobile version