Opinia Timisoarei

Crima infioratoare la Timisoara! Un tata si-a omorat copilul de 6 ani, apoi s-a sinucis. FOTO si VIDEO!

TIMISOARA. O teribila descoperire a fost facuta in cartierul Fabric din Timisoara in aceasta dimineata. Un copil de numai 6 ani a fost ucis de propriul tata, care mai apoi a incercat sa-si ia zilele.

Politisti, pompieri si medici au mers in mare graba pe stradat Tigrului pentru a vedea ce s-a intamplat.

Micutul a fost injunghiat in piept. Cand si-a dat seama de grozavia pe care a savarsit-o, tatal s-a injunghiat, apoi si-a taiat venele.

In tot acest rastimp, mama era in baie si facea dus, asa ca nu a auzit nimic, pentru ca, spune ea, se pregateau sa mearga cu totii la biserica la slujba de duminica.

Cand a iesit din baie, femeia a simtit ca ii fuge pamantul de sub picioare. Baietelul si sotul erau incuiati intr-o incapere din care razbateau zgomote ciudate.

Barbatul de 48 de ani se inchisese in camera cu copilasul, il omorase si incerca sa-si ia viata.

Disperata, femeia a sunat la 112 sa ceara ajutor.

Pompierii care au patruns in incapere l-au gasit pe copil asezat pe pat, cu fata in sus si cu mainile pe piept, iar tatal zacea intr-o balta de sange.

Cei doi soti mai au o fata in varsta de 20 de ani. Barbatul e din Chisinau, Republica Moldova, iar femeia din Kazakstan, avand cetatenie romana. Venisera in Timisoara in urma cu mai bine de un an.

Vecinii povestesc ca cei doi soti sunt politicosi, linistiti si nu i-au auzit niciodata nici macar certandu-se, iar baietelul era foarte ingrijit.

Politistii au inceput cercetarile pentru a stabili ce anume l-a impins pe barbat la gestul extrem.

UPDATE: Dupa aproximativ o ora si jumatate de la savarsirea crimei, tatal a murit in bratele medicilor. Pierduse prea mult sange si n-a mai rezistat.

Trupul neinsufletit al baietelului a fost preluat de medicii legisti pentru autopsie.  

UPDATE: Cativa localnici au sustinut ca cei doi soti sunt adepti ai Bisericii Martorii lui Iehova. Acest lucru insa a fost dezmintit de reprezentantii organizatiei religioase.

Cultul crestin Organizatia Religioasa Martorii lui Iehova dezminte afirmatia eronata conform careia aceasta familie ar face parte dintre membrii sai. Precizam in mod clar ca aceasta familie nu era si nu este membra a Cultului crestin Organizatia Religioasa Martorii lui Iehova„, se arata intr-un comunicat al organizatiei.

 

 

Exit mobile version