Opinia Timisoarei

Crima in plina strada la Timisoara. Migrant injunghiat in inima. Video

TIMISOARA. S-a dat alarma la Timisoara, miercuri seara. Un tanar a fost omorat in plina strada in cartierul Fabric. Acesta a fost injunghiat direct in inima, iar ucigasul s-a facut nevazut.

CITESTE SI: Scene de groaza traite de o mama din Timis. Si-a vazut fiul mort si devorat de cainele familiei, iar ea nu l-a putut ajuta 

Un trecator l-a gasit prabusit la pamant, intr-o balta de sange, pe strada Caprioarei, si a sunat la numarul de urgenta 112 sa ceara ajutor.

Medicii de pe Ambulanta, sositi in mare graba la locul atacului, n-au mai putut face nimic pentru victima si au declarat decesul barbatului, care avea 22 de ani.

Din primele date, tanarul ucis cu 3 lovituri de cutit era cetatean afgan, iar agresorul se pare ca este un conational de-al sau.

VIDEO: George Stefanita

Politistii au intrat in alerta si incearca sa dea de urma criminalului. Au retinut deja doi migranti, posibil martori la atacul sangeros, carora le iau declaratii.

Locuitorii din zona spun ca pe strada Caprioarei, intr-una dintre case, stau mai multi cetateni asiatici.

Vom reveni cu amanunte!

Va reamintim, in aprilie 2021, tot la Timisoara, a avut loc o alta crima sangeroasa intre migranti. Atunci doua grupuri de transfugi s-au incaierat pe strada, un migrant a fost injunghiat mortal, iar un altul grav ranit.

Autorul crimei, un cetatean afgan, a fost prins doua luni mai tarziu, in Atena.

UPDATE: Migranti ridicati de politisti pe banda rulanta la Timisoara. Crima sangeroasa, finalul teribil al unei rafuieli intre doua grupuri de transfugi. Politistii il cauta pe ucigasul tanarului afgan. Video

Exit mobile version